I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, October 30, 2008

Aku Kembali Dengan Award


Pada kengkawan yang duk spam shoutmix aku...
cari dan tertanya-tanya nape aku tak hapdate...
Maaf bebanyak kat korang erk...:n3sl0_35: mesti tertunggu-tunggu en3 haku...:n3sl0_37:
hahaha.. rindu erk...??? :n3sl0_26:
Aku terkena penyakit yang leh dikatakan misteri gak...:n3sl0_42:muahahaaa...
penyakit malas...bukan sikit punya malas...
tapi teramat-amatlah malasnya...sampai nak jenguk ke blog pun aku malas...
:n3sl0_76::n3sl0_76::n3sl0_76:
isk isk isk... dahsyat tak dahsyatnya penyakit nih...

Dan malam ni..Alhamdulillah..
penyakit tu dah makin ilang sket...:n3sl0_60:hehehe..
esok2 tak tau kot2 dia dtg balik...:n3sl0_25:

Ok...en3 kali ni aku nak tayang award yang aku dapat dari
:n3sl0_80:Tin_Kosong & :n3sl0_80:Putri_Mie
Maaf pada Tin & Mie pasal lambat amik award korang...
Thanks bebanyak kat korang..lepas ni jangan lupa bagi award lagi..:n3sl0_65:hehe

:n3sl0_64::n3sl0_64::n3sl0_64::n3sl0_64::n3sl0_64:

:n3sl0_80::n3sl0_80:Award dari Tin_Kosong:n3sl0_80::n3sl0_80:
Memang cun award dari Tin neh...dan leh tahan kreatif gak dak tin nih...
Utk Tin...jgn merendah diri ngat..kat blog tin ada byk info2 berguna tau...
Memang n3s tabik spring kat tin...salute kat Tin!!!




Award dari :n3sl0_80::n3sl0_80:Putri_Mie:n3sl0_80::n3sl0_80:
Emmm..mana mie tau n3s seksi neh...wakakaka...
hapa punya award laa..award camni pun ada ke?
muahahaha:n3sl0_25::n3sl0_25::n3sl0_25:

Ok..ni aje en3 kali ni...pada sesapa yg duk spam shoutmix aku tu..thanks bebanyak erk...:n3sl0_06:
Pada yg dah nak stop blogging tu... All The Best utk korang...:n3sl0_15:
Assalamualaikum wbt:n3sl0_20:


p/s: bab blog je haku jadi malas...yg lain2..
main game ke..jenjalan ke..tgk tb ke..aku rajin lak...hehehe

:n3sl0_108:

3 comments:

MieAmor♥ said...

mie kn slalo skodeng nes..
:D
seksi uuu :D

dayah@yasha said...

wei! sape yang nak stop blog tuh??
napa malas?? aku jangkit ngn ko ekk nes?? ampeh tol.. aku pown malas gak.. =p

twinkle_star said...

hehe..;p
nice blog..
link me plish:-)