I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, October 23, 2008

Award Love This Much !!!

:10:Usai sudah seisi tag mengTag...:10:
skang aku nak citer pasal award yg haku dapat dari Tin Kosong & Putri Mie...
Dua org skali gus bagi aku award neh...thanks to korang erk...:2:
:11:Okekkk...kali ni dgn sukacitanya haku nak kongsi award neh dengan tuan empunya blog yg haku rasa best sengsangat...eleh..ni pun pasal mood ako tgh ok neh

calon2 nya ialah....jeng jeng jengggg....
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

mangsa2 tag haku sbelom ni...wakakakaaa...
sori erk kat korang yg jadi mangsa tag haku tu...siap dabel lagi tu...
ni hadiah wat korang...
amik ati dorang alik ni...hehehe
:1::6::44:

[C][A][T]
Eiffelz
ida
Mawaddah
Yusry
Beca
Arian
PGE
Yasha@dayah
Ajue/bebochito

>>>tin, mie, violet dikecualikan pasal dah dapat okekkkk>>>

8 comments:

dayah@yasha said...

nak duit leh tak?? =p

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

leh...gi mintak kat boss ko skarang jugak...syuh syuhhhh...

Aku-Ida said...

yelah2.. seb kali ni amik award... fuhhhh lega.. ingat amik tag lagi

MieAmor♥ said...

tahniahhh!!!!

mawaddah said...

kalau aku amik award neh ade duit tak nes :-?

v10l3t.l0v3r said...

alarhhhh...nak gak nes...leh la....bagi la 1 lagikkk....nakkkkkkkkkkkkkkk

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...

nes boleh ker dop aku ambik award ni...malu la :">....

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~ida~
sila hambek...kalo tak haku tag lagi secara laju2...hehe

~mie~
tenkiu sayam...muahhh

~mawaddah~
nak duit?sila gi rompak bank skarang jugak...confirm leh dapat byk duit...tu pun kalo ko leh lepas laaa...:-"

~violet~
hmmmmm...tamak budak ni neh...
dah2..gi main jejauh...satu je cukup...syuh2

~beca~
malu-malu lak dia... pok pale kang...
Amik cepatttttt !!!(wat sore nyaring cam cikgu linda af)