I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, October 24, 2008

Tulisan Terbalik


Ok...kali ni nak kongsi tip & tricks sikit ngan kengkawan semua.
Mungkin ramai yg dah tau tricks ni...
So..pada yg dah tau tu...sila duduk dendiam...
kita citer pada yg belom tau je okekkkk....

:n3sl0_55: :n3sl0_65: :n3sl0_55: :n3sl0_65:
˙˙˙ɐɐʞɐʞɐʞɐʍ˙˙˙ıɹıpuǝs ıɹıp ʞnʇun ʞndǝʇ ɐlıs˙ɹǝɹǝʇ ƃuɐʎ ƃuɐɹoǝs ƃuɐɯǝɯ ɐpuɐ 'ıu ʇɐʎɐ-ʇɐʎɐ ɐɔɐq ʇɐdɐp ƃuɐʎ ƃuɐɹoʞ ɐpɐd ¡¡¡ ɥɐıuɥɐʇ


:n3sl0_95::n3sl0_05: :n3sl0_97:
Sila jangan terbalik kan monitor atau skrin atau laptop anda !!!
Baca dengan teliti...Haku saje nak test kepala otak korang ni.
:n3sl0_37::n3sl0_57:
Korang dapat baca tak ayat kat atas ni...
Nak tau apa yang haku tulis?

Ni jawapan dia...
:n3sl0_62:
...
...
...
...
...
...
...
...


Tahniah !!! Pada korang yang dapat baca ayat-ayat ni, anda memang seorang yang terer.Sila tepuk untuk diri sendiri...wakakakaa...

:n3sl0_40: :n3sl0_25: :n3sl0_40:

Ok untuk membuat tulisan terbalik ni...
Korang klik sini >>>>> :n3sl0_101: FLIP
Dan juga kat sini pun boleh >>>>> :n3sl0_101: FLIP TITLE



Selamat Mencuba !!!

15 comments:

tin kosong said...

tin tak tau ..macih²..best nih..boleh memeningkan pala orang..

ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

aper mummy buat nih.... naper yus dapat bacer dgn mudah ek:mikir:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~tin kosong~
ye la tin..leh peningkan pale n3s jugak...wakakakaa

sama2 tin

~yus~
:-w yus...ko nak kena rotan eh...
n3s tau nape yus dpt baca dgn mudah...
pasal otak yus dlm keadaan terbalik masa tu...:-"
hehehehe

mawaddah said...

˙˙˙ʇnʇ ʇnʇuoɯ ʞɐdɯɐu˙˙ɥǝ ʞɐʞɐʞɐʍ˙˙ɥǝu nʞɐ uǝɯoʞ ɐɔɐq ɐsɐɯ ƃuǝƃƃuoʇɹǝʇ ƃʎ ʞɐl oʞ ɹɐıq˙˙ɐqnɔuǝɯ nʞɐ ɐɹǝƃǝs uɐƃuǝp˙˙˙sǝu ɹǝʎ ɥǝɔɐɯ

Adry said...

Salam ziarah...

siut jerr penat aku try baca terbalik rupanya ada jat bawah,, ehehehe... nice.. nanti ble try buat ni.. mmmm


Adry @ http://www.adrysabry.com

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~mawaddah~

˙˙˙ɥǝu uıɹʞs uɐʞʞılɐqɹǝʇ ʞɐu ǝɾ nʞɐɥ uɐʞɥɐsns
˙˙˙ƃuɐʞ ǝlɐd ʞod˙˙˙ɥǝu ɥɐppɐʍɐɯ˙˙˙ɥǝlǝ


~adry~
wahhhh..dari mana nak ke mana neh...

tin kosong said...

˙˙ɥıu ɐlɐd ²ƃuıuǝd ıƃɐq ɐl ʞɐƃ uıoɾ ʞɐu

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~tin kosong~

¿ɹǝʞ ʞɐƃ oʞɐ ǝlɐd uɐʞƃuıuǝd nɐɯ˙˙˙ɥǝu uıʇ˙˙sssǝpɐ

dayah@yasha said...

¡¡¡ɥɥɥɐǝʎ ¡¡ǝlɐd uıuǝd sǝu ʞısɐʞ ¡ɐɥɐɥɐɥɥɐƃu ¡¡ʞıɹɐɔ nʞɐ ǝɯɐl ɐp ¡nɐʇ nɹɐq nʞɐ ¡2snƃɐq ¡¡ɐɥɐɥɥɐɥɐʍ

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

good job.. mari menterbalikkan dunia..huhuhu

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~dayah@yasha~
tidakkkkkkkkkk....
ako sakit pale dah neh....

~pge~
nak terbalikkan dunia?
apa kene ko neh? :-?

Zaimin said...

lain kali buat lagi tau tulisan terbalik ni..saya suka mencuba untuk translatenyer...cayalah!!

_neo_ said...

NESLO, AKU INGAT TULISAN TAMIL TADI HAHAHAHA.
AKU DAH TRY BUAT KAT FLIP TU..

SIYES MACAM TULISAN TAMIL NADU..

HAHAHAH

BEST2

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

adoiiyaaa..camni pon ade...heheee...co0l!!..;p

its me HANA communication blogger said...

da lama da cari cmne nk tbalikkan pkataan
finally dpt kat cni
good! good!