I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, November 22, 2008

Morph Thing


:n3sl0_45:Ok kali ni nak kongsi satu web yg boleh tahan best ...
Morphthing kat sini korang boleh wat wajah kacukan korang ngan sape2 pun yang korang nak..:n3sl0_14:
Ngan artis ke...ngan pakwe / awek ke...ngan kengkawan ke...
wajah mak + ayah korang ke...artis sama artis ke...tok, nenek, pak long, mak ngah, pakcu jiran sbelah ke, ketua kampung korang ke... pendek kata panjang tak kata ngan pic sape2 pun laaa...
Best kan?:n3sl0_45:
Register free je...Lepas register..Baru korang leh upload gambo korang.

Kalo rase nak terai wat korang klik sinun >>> Morphthing :n3sl0_52:

Kat bawah ni aku dah wat pic aku terpaksa sbenornya atas permintaan angelina jolie sendiri :n3sl0_54: sila kejelesan dan kemuntahan okekkkk:n3sl0_72:...wakakakak:n3sl0_40:

:n3sl0_101:Angelin3s Jolie:n3sl0_37:
:n3sl0_40::n3sl0_40::n3sl0_40:

p/s: aku cabor korang wat en3 pasal gambar kacukan korang.. sape berani? :n3sl0_55: Meh ar !!!:n3sl0_52:

12 comments:

-A-K-U- said...

muke nes cm angelina kew muke angelina cm nes...:muka kegelian:uwerkkkkk.....!!

tin kosong said...

tin tima cabaran nih..wahahaha..sure muka tin macam minato...hehehe..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~-A-k-u-~
muka dia cam muka aku kot...:-"

~tin kosong~
bagus !!! bagus !!!
tak sabo nak tgk ni tin :wink2:

Aku-Ida said...

jap aku nk try

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

ni je ke komen ko ida :-o

Dhada said...

Awesome bebeh ! ;D

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

ades...ko ke nes + ngan angelina..wakakkaa..mcm mukan ko aje...hahaha...wes, ako namo try la :">
satg ramai lak tergude..hehehe

A j u E said...

ades...muka jolie verse asian.hehehe

APE-KO-KESAH???? said...

nes...nk pic ko satu...:D
ak nk kacukkan ngn muka ak=))
jd caner ekh:-?

dayah@yasha said...

namo rr weyh! huhuhuh...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~Dhada~
ngeh ngeh ngehhhh...thanks bebeh !!!

~pge46~
ako tau ko penjeles...nak2 kat ako neh....ko jeles je manjang...:P
takde maknanya nak tergude...ntah2 tak sanggup nak tgk muka mix kamo kan?

~Gebusss~
meh pic close-up aok...biar koi je yg wat kan...wakakakakaa

~dayah@yasha~
ni lagi sorang..takut terima cabaran...wekkkkk :P

mawaddah said...

ko kacokkan ngn aku..ada tak jadi mcm muke barrack obama :-?