I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, November 8, 2008

Wajah Lucu !!!


Jom kita buat gambar lucu di Pic Hacks
Hanya upload gambar korang ke web ni, tarik skala garisan dan submit.
Di bawah ni gambar yg haku dah wat...

Kalo berminat, klik je sinun ---> Pic Hacks


Selamat Meng'Edit' Gambo !!!

5 comments:

dayah@yasha said...

aku nak edit gambow ko nes...
ekekkekke! =p #dajei2#

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

neslo ais nim...ape la kamo tak wat gambo kamo sebagai modal..wakakakaka...leh gak ako usha gambo kamo yg lain...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~dayah@yasha~

apa kata ako terai pic ko dulu nak?

~pge46~
ko tau tak? sbenornya aku nak curik pic kamo memula aku wat en3 neh...
tapi ako takut kamo majuk lak:-"
kalo ako edit pic kamo...mesti kamo kejut berokz =))
takpe2..lenkali ako wat. Ada lagi en3 edit gambo pasni :-"

Dhada said...

Wah wah hebat ni .
Tp bt kt handphone pung bole . hehe

tin kosong said...

buat muka neclo jadi hoslo lak...(holick+milo)mesti meletop lah...