I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, December 4, 2008

Insiden 4 Disember 2008

:n3sl0_73::n3sl0_73::n3sl0_73::n3sl0_73::n3sl0_73:
U
waaaaaaa....

Hari aku ditimpa kemaluan yg amat besarrrr...
:n3sl0_30:( sila jgn ada double meaning kat sini ye )
Dah le ari ni aku tawaf satu bandor padahal...bukan besar sangat pun bandar nih...hehe
Mula2 nak cari ikan laga la konon...pusing2 takde sekor pun yg berkenan...
Dua tiga kali pusing tempat yang sama...pastu ronda kat pantai lak...tak tau nak gi mana....
Dah le tadi 2 jam sangkut kat bank...punya la ramai orang...
Tension aku !!!:n3sl0_27:
Last2 sekali aku amik keputusan nak balik umah je..
dah nak sampai kat umah....
Alamak !!! :n3sl0_68:
Lupa nak beli ayam nak goreng mee malam nih...aku pusing balik lakkk...
dengan penat...kepala pusing....aku parking je kete tepi bangunan kedai tu...
Tak pikir pape lagi dah...
dan dengan confidentnya aku jalan ala2 catwalk persis seorang model atas pentas... hagagaga
Masa tu aku tgk ramai yang tgk kat aku....
dengan Mat motor sambil bawak motor..sampai ke belakang tgk aku tu...
dengan makcik2,pakcik2, kakak2, abang2 yang duk kat bus stand tu pun tgk aku dowh...
Tengok sambil senyum sinis...
wahahahahaa..nape neh???:n3sl0_97::n3sl0_58:
Aku dah rase pelik gak masa tu..:n3sl0_66:
Takut kejadian aku pakai selipar lain sebelah macam ari tu berulang kembali...
Aku tengok bawah...sama je selipar aku...
Selamat !!!!:n3sl0_60:
Agaknya aku comey hari ni kot...
hehe..terperasan lak :n3sl0_26:....takpe2 control2....
...
...
...
...
...
tarik nafasssssssss.......
hembusssssssssssss !!!!!!!!

Tetiba....
jeng jeng jengggggg.....:n3sl0_38:

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Toingggggggg....

:n3sl0_12::n3sl0_12::n3sl0_12:
Rase cam batu hempap atas pale aku nih...
Punya la masa tu aku sibuk duk fikir benda lain...sampai aku lupa tengok depan...
aku betol2 depan kedai tu okekkk...
bila aku pusing je kepala aku ke arah kedai tu...
Makkkkkkkkk.....:n3sl0_73:
rupa2nya kedai tu tutup laaa. Aku rase cam tebal yang amat muka aku masa tu...:n3sl0_73:
panas je muka aku nih...cam terbakor pun ada....:n3sl0_73:
tu pun nasib baik aku rasa nak hentikan langkah kaki aku ni...
kalo aku straight je jalan masuk ke kedai tu...
tak ke ada orang langgor pintu kedai tu...
:n3sl0_73:malu bebenor aku masa tu...
patut ar dorang tengok aku cam pelik je....
Adessss...nape laaa aku tak pasan kedai tu tutup masa aku tawaf tadi....
Rase cam nak sorok muka aku lam baju pun ada...:n3sl0_44:
dengan nak control kemaluan masa tu...aku leh gelak sengsorang depan kedai tu...
mesti dorang ingat aku ni 'paleutak' tak betol:n3sl0_73:
wahahahaaaaaaa....malu sehhhh...
Aku leh nampak cam ada je orang duk gelakkan aku masa tu...:n3sl0_22:
Aku masuk lam kete...berdesupppp aku tinggalkan kedai tu....
Tobat pasni aku usha dulu kalo nak gi kat mana2 kedai....
namo aku malu lagi camni...:n3sl0_38:


:n3sl0_23:Korang ni pun...nak gelakkan aku gak ke?:n3sl0_58:

9 comments:

A-K-U said...

sejak bilew cit neslo citer pasal personal life ni..
muahahahahahaa...!!

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

eh...sbelom2 ni kan dah ada...
errr..lagipun ni blog aku...suka hati aku ler...ko dulik ape :siul:

tempayanbudu said...

Salam..

Hahah..kelakor lar citer ko n3sl0..sowi r kalo aku gelak..huhuu takleh thn..jgn ler marah sgt..besa r tue..lain kali hati2 k..perhati betol2..hahahhh..

n4sty¬¬d1r¬¬d3b1l said...

ooo niat nk beli ikan laga eh. nasib dop beli ikan tu berlaga nnt dapat ke aok. ngehh2...

Aku-Ida said...

eh tu la aku ajak ko beli kat fish tyconn takmo.. sure tak mendapat kemaluan sebegini rupa... wakakaka..

Dhada said...

Wahahaha malu besar ;D

eiffelz said...

jap...aku nak gelak dulu sebelum komen...

muahahaha...

tapi kan neslo...patutnya masa tu kau cakap la kat org2 yg ada kat situ... tokey kedai tu suruh kau tlg bukak kedai dia hari tu..kot2 ada org yg urgent nak beli barang..

tapi bila sampai2 tu kau wat pura2 cari kunci...then cakap la kau terlupa bawak..maka tak jadi la nak bukak..

lepas tu dengan machonya kau pun boleh la berpatah balik menuju ke kereta....dan BLAH!!

hehehe amacam idea aku?? leh pakai tak :D

:wink:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

Uwaaaaaaaa....sampai ati korang gelakkan aku.... :((

~tempayanbudu~
ye...ye..lain kali aku akan berhati-hati... :((

~dir~
dapat apa lak nih?
hmmmm...kureng paham..hehe

~Aku-Ida~
pasni aku beli ikan fish tycoon lak...huhuhu
Tapi ni bukan sbb ikan...ni sbb ayam tu laa...:((
pasal lupa beli ayam nyer pasal la ni...kalo tak..dah selamat aku sampai kat umah....:((

~Dhada~
lebih besar dari segala kemaluan yg ada....huargghhhhhh :((

~Eiffelz~
sampai ati gelakkan aku... :((

ye laa epe...patutnya aku wat cam ko suggestkan ni erk...tak le malu camni...nape laa aku tak terfikir masa tu...adessss!!!

A-K-U said...

aaaa...pedulik ape kan..
betul la tuh....