I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, December 28, 2008

Oh , Adibah Ahmad !!!


:n3sl0_96:Ok aku tertarik ngan isu Blog Adibah Ahmad bukan Adibah Noor yg tin kosong duk citer kat blog dia tu...

Yang pastinya Adibah Ahmad ni didajalkan a.k.a dikhianat a.k.a dianiaya oleh seseorang yg anti ngan dia...
Bagi aku takkan la dia bodo2 nak rosakkan nama dia sendiri ...
Nak dedahkan gambar dia lagi...
walaupun kononnya dia ni murtad sekalipun, takkan dia nak letak gambar dia kat situ..
confirm kena hentam ngan Jabatan Agama Islam pastu kena amik tindakan susulan lak nanti..
tak ke cari penyakit...

Dalam berita terkini kat TV3 tadi, Adibah dipanggil beri keterangan.
Tapi dibebaskan...sbb sah2 dia dianiaya...
Dekat blog tu Adibah ni mengutuk agama islam dan nabi Muhammad S.A.W
Kat blog tu siap ngan nombor tefun lagi...>>>> 03-5566 3800..

Well, nombor tu dah pun disahkan milik syarikat jual kereta mewah di Kuala Lumpur.
No telefon tersebut adalah milik Auto Bavaria Malaysia, BMW.
Ada satu profile kat friendster kepunyaan Azahar Mohd yg berkerja di Auto Bavaria Malaysia, BMW ni ada upload gambar title 'Cina Babi'. Dan pada profile tersebut juga ada mengatakan
“Who i want to meet”, tertulis nama Adibah Ahmad di situ sebagai secretary kepada Azahar Mohd. Di bawah adalah profile Friendster Azahar Mohd yang telah di save dalam bentuk gambar.

Kesimpulannya di sini, Adibah Ahmad dan Azahar Mohd telah dianiaya oleh seseorang yang anti ngan dorang. Sama-samalah kita berdoa agar agama Islam tidak diperlekehkan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab. Sebagaimana kita yang beragama Islam menghormati agama lain di Malaysia, seharusnya mereka yang bukan beragama islam harus juga menghormati apa yang telah ada di Malaysia sejak zaman nenek moyang kita dahulu lagi. Sesuatu yang tidak ada di negara lain.. Wallahualam..

Kat sini aku tunjuk screenshot je sbb blog tu dah ditutup...

:n3sl0_38:klik Sini utk blog screenshot blog Adibah Ahmad

:n3sl0_38:klik sini Sini lak utk view screenshot friendster Azahar Mohd

9 comments:

mawaddah said...

aku de baca pasal artikel blog hina nabi ni..tp aku xtau url die..dh ditutup rupenye..

skrg ni mmg la..xde saling hormat menghormati lg ant agama dan kaum..xlama lg kan dpt bencana alam kt msia neh.. :mukainsap:

Anonymous said...

isk...apa nak jadi dgn malaysia hari ini...mcm2 berlaku ...

insap !!! :(

sp0n63 said...

uiks...
ade gak jenis mcm nie..
hadoyaiiii..
cian kt dye kan..
tp aku mmg panas..
paleutak dye nk hina2 mcm tu..
doakan smoga org yg buat smua nie akan mndapat hukuman dunia n akhirat..

yuya said...

aaa..yuya ade singgah blog tu...
tp x sampai ati nak truskan pembacaan sbb sgt mengganggu ketenteraman jiwa..haih..
ingtkn mmg dye saje wat camtu..upenye kene aniaya..
aihhh risau ngan malaysia..

lizz said...

aku ketinggalan zaman. tak sempat nak bc blog die. bkk aritu, tp removed dah pun.hampeh. btol ko gak ckp ni. die kene aniaya ni.

Wahidah said...

saya setuju..mustahil die nak wat mcm tu..nmpak csgt die dipergunakan jer..sian dieee

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~mawaddah~
insap....insap....sob sobbbb...

~Anonymous~
isk isk iskkkk...
mcm2 daa skang neh....

~sp0nge~
mcm ada skang neh sepan weh...
ye sesukahati paleutak dia je nak hina2 nih...aku pun marah ni...
hnssss...hhnnssssssss....

hanya tuhan mampu membalasnya...amin

~yuya~
tu la...mmg sakit ati baca...
seb baik la dorang x aniaya kita kan? waakakakakaa...
jgn kata risau ngan mesia ni...
ngan diri sendiri risau gak nihhh...wakakakak

~lizz~
tu pasal..sian dia kan?

~wahidah~
moga2 tuhan jauhkan kita dr kejadian2 mcm ni....

mohamad azrin said...

fitnah dajal berada dimana-mana!!!

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

ye betol tu...
huhu..
harap2 kita dijauhkan dr perkara2 yg camni...