I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, December 14, 2008

Xde Tajuk

Musim camni mmg dinanti-nantikan....:n3sl0_57:
Bulan ni aku leh lepas gian...
leh berlagak ala2 kanak2 ribena...
dah lama x wat...time musim tengkujuh je kot...
Aktiviti wajib tiap2 musim hujan....hehehe...:n3sl0_45:
apa dia?
hehe
tangkap ikan lorrr...
:n3sl0_102:

ini ikan sepat...kalo x silap..org sini panggil ikan sepat kedah...
berjanggut tunggu..berjam-jam tahan pukat...
2 ekor je dpt....:n3sl0_34:
mungkin sebab dah lebih dr kol 11 mlm...:n3sl0_24:
ikan2 sumer dah tido kot...wakakakak:n3sl0_40:

korang nampak x aku kat dlm gambar ni?
kalo x nampak, nujum pak belalang cakap anak luar nikah...:n3sl0_37:
tu bukan aku yg cakap ye...hehe:n3sl0_10:

Dir ngan Sponge...aku tujukan en3 ni khas wat korang....
aku x tipu laa...
aku betol2 gi mukat oke...
dir..semalam aku x gi...
Tak sempat korek tanah cari cacing...
Ok..tu je laa..malas nak upload pic byk2...

:n3sl0_76:_Sekian_:n3sl0_59:

27 comments:

desbliss said...

Hakhak...inilah entry yg ku tggu2 dr nes iaitu aktiviti lain beliau di dlm hdup...

Yea nes aku nmpk ko lam pic....uishhh cantek ko erk nes, pakai skirt lagi tu...ehh tu ko pakai baju kalis peluru kan tu, pesal baju kalis peluru ko kain satin nes...wakaka ( terpaksa ckp nmpk walau sbnrnyer hape pon aku xnmpk lam pic tu ). Sgt gelap pic itu nes....ikan sepat wat goreng sodap, mkan ngan kicap...tapi aku lebey suke ikan masin sepat msk lemak...sggh membuka selera yea.

Lain kali ko nk g mancing ko ajak dir skali nes, klu ko bwk dir ko xyah pakai umpan...dir leh jadi umpan ko....skali ko umpan dir usahkan sepat...duyong, dugong, makyong semua timbol...

Sekian komen yg tidak berhati perot dr aku...

mawaddah said...

ko suke sgt wat entry takde tajuk ek nes..

aku pon nampak nes dlm pic tu...tp kan..erk..asal ko g mukat pakai gstring..sob sob...

kan ko nak pakai masa party lessy kita nanti:(

BUDAK KAMPUNG said...

n3s..
yg 2 ekor ikan 2 betul ke n3s yg tangkap??
curious skit la.. hee

tempayanbudu said...

Salam..komen2 berbaur lucah kt atas ni..ish3..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~nyah bliss~

ko nantikan aktiviti outdoor daku?
oh...syahdu daku mendengarnnya...
wakakakakak

ko nampak aku pakai skirt erk...
kaler pe?terer la mata ko bliss...
dah betol la tu...wakakakakaka

aku terpaksa pakai kain satin utk menarik minat ikan2 supaya dtg dekat ngan aku...wakakakakaa

aku x makan ikan tu bliss...
aku bagi org...huhuhu

dir leh wat umpan ke?
hurmmm...nanti aku tanye dir...setuju ke tak nak jadi umpan ni...wakakakakaa...harap2 encit dir setuju laa....



~mawaddah~
alamak..waddah..jgn bising2...nanti bliss skodeng...
masuk lam air pakai g-string je laa..baru selesa..wakakakak...

utk party tu nanti aku beli yg lain...tema kaler apa erk?



~diana~
jeng jeng jeng...
...
...
...
...
...
...
betol la tu...
wakakakakaa

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

aaa haaa....
x tahu...ustaz yeop dah nampak...
aaa haaaa...x tahu....
sape wat komen2 lucah ni hah?
cakap pat...
meh koi pok pale lutut tu...:-"

desbliss said...

Hohoho...sayep x terlibat...ini semua koja mawa okek...

eh btol jwpn aku nes, aku dh scan pic ko tu melalui teknik pemgimbasan yg plg terkini...hakhak

ustat...sile marah mawaddah ngan nes jea yeap...sayep nak blk dulu kebetulan perot pon dh lapa neh..

Errr..salam yea

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

aaa...betol la tu...ni mawaddah punya keje ni...tgk..mana ada aku komen2 lucah sini...dorang penjeles ni...

wow..guna teknik pengimbasan terkini tu...leh pinjam x bliss?

kebetulan saya sakit pewot..nak gi beyak dulu....tata...

ustaz sila tangkap mawaddah oke...
diulangi mawaddah

tin kosong said...

tingat tin kat tempat drah tumpah tin...haaa..turun bendang..terjun sungai cari ikan..bestnta..rinduuuuu..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

wahhhh tin..bestnya...

bila la n3s nak ada kampung camtu..
:menung-tingat-kampung:
(padahal aku xde kg pun..wakakaka)

n4sty¬¬d1r¬¬d3b1l said...

tmbh skit lg ikan bilisblis pn mapos klo aku ada ni. cian ikan sepat 2 mari dari kdh tmbul kt ganu amik nafas mati kna pukat n3s ni. ganas tol tahan pukat smpai mlm ni. cacing katak ikan lintah boya naga sume die xtkut ni. Ape2 pun wa caya lu tgkap cacing. Laki puan die ni. Wakaka

n4sty¬¬d1r¬¬d3b1l said...

tmbh skit lg ikan bilisblis pn mapos klo aku ada ni. cian ikan sepat 2 mari dari kdh tmbul kt ganu amik nafas mati kna pukat n3s ni. ganas tol tahan pukat smpai mlm ni. cacing katak ikan lintah boya naga sume die xtkut ni. Ape2 pun wa caya lu tgkap cacing. Laki puan die ni. Wakaka

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~dir~
koi shemale...wakakakaka

Aku-Ida said...

ngapelah pjg lebor nye komen dak2 ni.. aku just nk g tau.. montot aku gatal la.. pesal eh..??? nk dpt duit kot.... aku suke gak nangkap2 ikan.. tp tak kesampaian.. tu pasal aku cume men game fish tycoon je

n4sty¬¬d1r¬¬d3b1l said...

balew montot gatei plak ida ni. wakaka

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~ida~

erk?montot gatal?
ada kena ngena ngan en3 aku ke ni?
hmmmmmm...kalo x silap aku ada 2 kemungkinan kalo montot gatal....
1.ko nak kena penyepak a.k.a terajang
2.montot ko ada kurap
hehehe....tu bukan aku yg cakap...aku tanye org tua2 kat dpn umah aku ni...
fish tycoon?bila nak bagi aku ni?


~dir~
aok ada sindrom montot gatal tak dir?
wakakakak

sp0n63 said...

nes mukat ikan ke?hahahahaha..
tak pocoyo den..wakakaka..
ikan sopat buek masak ko??
nyaknyo eden tgk si ikan sopat tu ha..
habih,ekau buek apo dongan ikan sopat nie nes??
nak koba belo,udah mati smuo nyo ha..
kalau makan,lokat celah gigi jo nie ha..
wakakakakakaka...
yg eden heran..ikan tu udah mati..
ngape ekau isi air pnuh2??wakakaka..
tontang gambo ekau kek bawah tu,eden tok brani nok koba papo..
mcm gambo orng main mercon pon ade eden tgk..hahaha

Aku-Ida said...

ok2 nnti aku wat care dir letak kat blog.. leh korang donlod je.... dir ajarkan koi eh... baler.. gare2 post nes ttg ikan.. aku telah bermimpi di tghri td.. pasal berlambok2 anak ikan aku dpt... smpai melimpah air kolam... kuat tul penangan ikan dalam kehidupan seharian.. huhuhuhu

desbliss said...

berjela2 komen nyer...smpi rosak scroll kt mouse aku neh...hakhak..!!

ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

yus nak menambah kan lagi comment yang dah sedia ada panjang berjela nih..... wakakaakak cian mummy

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~sponge~
x caye lagi ke?
xpe2..nanti kalo koi gi lagi..koi snap pic koi lak....
sekor je mati masa tu..cuba aok tgk kat ekor ikan tu..air dia kan beralun masa tu...idop tu..
yg sekor tu mati susah ngat nak amik..dia lekat kat pukat..

sah la sponge...mcm yg nujum pak belalang cakap...isk isk isk
wakakakka


~ida~
sampai bawak lam mimpi ke?
wakakakaka....


~bliss~
mmg koi nak suh rosak pun...
la la la la:sambil siul2:


~yus~
eleh..itu je komen nya?
nak kena sekeh ni :-w

ユウスリ¥ú§®¥ @ ÐøúßLë_¥ユウスリ said...

x dop idea la mummy.... jager jager mummy nanti kena gigit ngan sirat baw tau

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

adesss yus ni..
dan2 sambung komen dia :))

Firah mydream said...

Dtg lah ker blog saya!

http://firahsdiary.blogspot.com/

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

firah ni...
kalo nak suh masuk blog ko pun...tinggal pesan kat shoutmix aku dah laa....

Anonymous said...

Gratitude is the sign of noble souls.


--------------
Massachusetts Institute of Technology

Anonymous said...

Variety is the spice of life.

-----------------------------------