I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, December 5, 2008

Tag Dari Ustaz Yeop


1) Berikan 5 pandangan tersurat berdasarkan gambar di atas:n3sl0_95:

PhotobucketAda umah terbakar
PhotobucketAda budak pompuan cute senyum penuh makna
PhotobucketAnak tuan umah tengah borak ngan bomba
PhotobucketSeorang lelaki duk usha lori bomba...aku tau sape dia tu...
PhotobucketPaip getah bomba tu kaler kuning


2) Berikan 5 Pandangan tersirat berdasarkan gambar di atas
:n3sl0_97:
PhotobucketUmah terbakar panggil bomba...bomba dtg berlumba-lumba...:n3sl0_96:

PhotobucketBudak pompuan tu bakor umah ketua kampung dia pasal anak ketua kampung tak layan dia... (yg tgh borak ngan bomba tu)..dah byk kali dia antor surat ngan sms..tak pernah dibalas. Tu yang dia hangin tuh...:n3sl0_61:

PhotobucketLelaki berpakaian hitam tu pernah bercita-cita nak jadi ahli bomba tapi cita2 dia tak kesampaian sbb mak dia tak bagi dia jadi bomba...mak dia suh jadi ustaz...dan dia laa yang tagged haku nih...dia jugak la yang call bomba ...:n3sl0_40:

PhotobucketBomba tu tak tau nak padam api tu camne...pasal dia 1st day praktikal kat jabatan bomba. Dah le tu..Dia sorang je yg keje...lagi 4 kawan dia ngulor....Saje nak buli mamat tuh.:n3sl0_07:

PhotobucketUmah budak pompuan tu bertentangan ngan umah yang terbakor tu...dan budak pompuan tu snap pic dia pakai kamera sony cybershot T77:n3sl0_55:


3) Pilih mangsa untuk di tag..hahaha:n3sl0_06:

Photobucket Ustaz Yeop - aku nak tau apa pandangan dia lak:n3sl0_15:
Photobucket DotBlogspotDotKom - saje nak tag dia:n3sl0_57:
Photobucket Budak hingus - sbb dia lom pernah kena tag lagi kalo tak silap aku:n3sl0_55:
Photobucket MissC0mot - sbb dia cari lalang kat blog aku:n3sl0_37:
Photobucket Cik Orkid - alasan yang sama...sbb dia cari lalang kat blog aku:n3sl0_37:
Photobucket iEnAz - hurmmm..rase cam nak tag dia je :n3sl0_57:


Sekian jawapan tag haku ni...pada yang kena tag tu...sila jawab ye...hehe:n3sl0_55:

9 comments:

Mish Hawtchocolate said...

hehhe~
pndangn tersirat yg menarek~
=p

Dhada said...

Hehehe ;p

a Q r a m said...

jwpn ni mmg ikhlas...aku leh rasakan

Aku-Ida said...

seb aku tak serajin ko menjawab soklan bm tu...

tempayanbudu said...

Salam...

Baguih gak idea kpala hotak ko ni yer n3sl0..haha...boleh bikin batu cincin...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~Mish Hawtchocolate~
menarik ke?
hehe...maceh !!!

~Dhada~
hohoho

~aQram~
Apa yg ko rase ni?
Manis?
Pahit?
Masin?
Tawar?
Payau?
Masam?
Cakap...cakapppppp!!!!

~Aku-Ida~
masa tu mood tgh ada...
byk yg aku nak taip tu...tapi dah dia suh wat 5 je...aku wat 5 je laa...hehe...

~tempayanbudu~
nape nak amik kepala utak aku lak wat batu cincin nih?
Apa kata kalo ko amik kepala utak ko jadi batu cincin tu...
Jangan lupa tunjuk kat aku ye...
aku nak tgk camne rupanya...
keh keh keh....

Ir. hydir said...

neslo oiii...

ko lupa ler...
tersurat - ni gambar anak omputih
tersirat - apsal org yg buat tag ni x pegi padam api... hahaha

Wahidah said...

salam ziarah...tagged yg menarik sekali...tp jawapan die lagi la...pecah perut ketawa di buatnyaaa

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~ir.Hydir~

apa kata ko jawab tag ni lak?
aku nak tgk jawapan ko...
ngeh ngeh ngeh....

~wahidah~
mak oi..sampai pecah perut ko gelak?
nak call ambulance tak ni?