I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, August 15, 2008

♥I Love Maker Logo♥

cintaI Love Maker adalah website yang membolehkan kita membuat design logo kita sendiri
Simple je nak wat ni...
just pilih logo dan taipkan text yang hendak dipaparkan.
Size logo dan text boleh di'adjust'.
Kalo dah puas hati ngan logo korang,
klik make it untuk mendapatkan code untuk diletakkan di dalam blog.
Ni yang telah n3sl0 wat...


Untuk wat logo ni...dengan tak malunya,
silalah klik sinibringiton
senangnya1Selamat Mencuba !!!

2 comments:

Firah mydream said...

Hi N3slo!Blog awk best!Boleh x saya
jadi kwn awk?

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

hye firah...boleh je...selamat berkenalan..saya n3sl0...hak hak hak hak....