I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, August 19, 2008

Yahoo! Messenger For The Web

siulTahukah korang.....
kita boleh on ym hanya melalui web tanpa perlu install software yahoo messenger?
haaa...sekarang terbukti memang boleh...yippie
Sekarang korang boleh chat kat ym di mana2 saja korang berada...kat komputer mana2 pun, asalkan korang connect internet...hehemantabs
kalo tak connect internet mcm mana nak chat...bijak!!!

senang je kan???
Jadi wat korang2 yg kipas susah mati ngechat tu..
toksah bimbang kalo yahoo messenger korang dah di'uninstall'kan..
oleh boss korang/IT department pat keje korang
(padan muka..hehe...)


kalo nak tau lebih lanjut lagi,
korang surf je web ni...

Sila klik ---> sini


Just sign in id korang...dah boleh start chat...
Mana2 yang belom ada akaun yahoo tu,
ofkos kena signup dulu....mafia
jangan tak tahu...korang yang dah ada software YM tu pun leh bukak web ni...
maknanya kat sini...korang leh on YM dengan 2 akaun..
hehehe...gila
muntahChat laa korang sampai muntah...muahahaaa...

nananaSelamat Mencuba !!!gyahahaha

2 comments:

top0 said...

tahukah kamu??? kamu boleh on ym pada yahoo mail je... hohoho selamat mencuba

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

tenkiu topo utk info neh..