I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, August 26, 2008

Merapu Meraban

:gulp:
Daku tak tahu nak hapdate apa...
Sbenornya daku malas nak hapdate...ngeh ngeh ngeh...

:amazed:
Kepada pembunuh bersiri...
( pssttt...link dia ada kat alik tepi blog neh...hati2 korang..,)
Daku merayu...tulun laa lepaskan daku...
Sesungguhnya...daku tak bersalah...

:shy:
Sbenarnya daku seorang yang sangat baik hati..
Nape ko kejor daku sambil bawak parang hah?
Macam Ah Long je...
Mana ada daku hutang sama kamo...

:shock:
Kamo cakap sebab kucing kamo suka daku???
Wahhhhh...tak logik...tak masuk akal...

:sad:
Lagi skali...last daku mintak..jangan kejor daku lagi...
Kalo nak ajak jalan2, gi McD ke..Kepsi je..takpe laa jugak...

:laughs:
Di akhir cerita...ntah apa laaa yang daku duk merapu meraban ni...
daku tak tau nak hapdate apa...
Malam karang la daku post en3 baru ye...
siang2 ni takde idea laa...ngeh ngeh ngeh...

:jeer:
Kalo ada sesapa yg marah daku wat en3 kali ni...
Daku menyusun seploh jari pohon ampun dan maaf...
Lagipun daku dulik hape..ini blog daku...ngeh ngeh ngeh...
Permisi dulu..

2 comments:

dayah@yasha said...

baaa~!! #panda parang#
aku marah ko wat post sebegini!
hagagaga~
daku jua di nama kan pembunuh bersiri~
cedey nya~
ciap kamoo nes~
daku totap mau kamoo~

#gelak jahat#

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

wahhhhhh...tulun la lepaskan daku...daku tak bersalah....
huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!