I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, August 18, 2008

Photo Editing Made Fun

Ok kali ni n3sl0 nak kongsi satu web yang agak fun jugak:puteh_2:
Kat sini kita boleh edit gambar2 kita ke bentuk yg lebih menarik.
Cuma perlu register je...dan yang bestnya...ia free...
Tapi kalo nak yg lebih mencabar lagi, ofkos kena bayo laa...hehe:puteh_23:
Kita boleh edit effects, boleh letak text & shapes, touch up & frames...
memang best...
sebaik saja siap edit, klik save...dia akan download terus ke komputer kita.:puteh_12:
:puteh_1:Kalo nak terai, just klik kat sini je...:puteh_20:


:puteh_2:Jangan lupa terai ye...


Selamat Mencuba !!!:puteh_27:

2 comments:

@LiYaNNuaR said...

ada cuba...tp mmg slow ek???

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

a'ah...mmg slow sikit masa mula2 nak masuk tu....bila dah masukkan username semua tu...ok je...takde laa slow mcm masa mula2 masuk tu...