I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, August 26, 2008

Misteri Malam Keliwon

Bismillahirahmanirrahim....

:mNgumpat:Ok..en3 kali ni haku wat, pasal haku tak berapa nak paham ngan cerita sbenornya ni...
Daku duk kejor Lana dari blog Bliss -> Nyor -> Epe Ensem -> blog daku...:mPening:
Sbenornya wujud tak perkataan Keliwon ni weh...ke Bliss saje reka2 citer neh...:mHantuk:
:mKorek:Meh kita baca alik citer di sebalik kejadian kejor mengejor neh...

Keliwon ??? Apa benda tu? cari kamus sat...:mStudy:
Bliss : Keliwon mlm org pompan sume pakai baju kelawo..
Tapi cuba korang tgk apa kata Lana lak...
:mKanta:Mana satu ni weiii...Bliss ngan Lana nipu neh:mGergaji:
perasan tak...tetiba budak hutan timbul kat situ...
nak curik biskut lagi la tu:mCry:
pas kat blog Bliss...lumpat2 katak kat blog Nyor lak...
penat daku kejor dak Lana neh...laju dia lari ni:mPanas:
Lana : dimlm keliwon jg..dikatakan bila suami n siteri bersama...akan mendapat anak berganda.
muahahaaaaa...:mHaha:ganda guane weh...???

masa ni nasib baik dah blah dari blog nyor..dia siap bagi tendangan maut tu...
dia kejor daku ngan Lana sambil bawak parang..:mJahat:
masa ni la daku dpt kejor lana...
yes..yesss...aku lagi laju dari lana:mKipas:
hehehe..daku laju pasal naik ni ->:mRempit:
patut laa nyor lambat sampai...ada ke patut dia naik haiwan peliharaan Epe, si potet...
Tak patut betol nyor neh...

masa ni daku rase cam dah nak bunuh org...
:mBom:hahahaaa..kill kill kill...die die die...:mGergaji:
lambat tol si lana ni citer...
cepat la weh...
ok sambung alik citer..:mKorek:

daku baru je nak tukar kepada mood seram...:mTorchlight:
:mCry:Rupa2nya citer dah habis...

:mPening:daku masih lagi tak paham...:mSad:
:mGuilty:tapi si bliss masih lagi sempat makan biskut raya ku...
skali lagi budak hutan muncul..
dia curi biskut ku:mCry:
Takpe2...Bliss ngan Budak Hutan..sila bayo pasni ye...:mDuit:

lana tanpa segan silunya...sempat lagi typo kat situ...:mHaha:
mlm keliwon jatuh kpd 15hb pada mlm jumaat...

maybe daku terlepas satu episod kat sini...
Epe: kenapa ending cite keliwon ni kat umah aku...apa salah aku...huwaaaa
dialog kat atas ni daku tak berapa paham:mHihi:

dan aku....masih tak paham2 gak ngan story neh...:mPening:
:mFlu:amende yg lana citer ntah...
merapu meraban!!!:mNgumpat:
tetiba ending kat umah epe...ada yg daku miss episod kot..:mHihi:
pastu leh lak dia send balik antu tu kat epe...
apa?? ingat cam anto2 sms ke?
huwaaaaaaaaa....citer hape neh???:mHantuk:
:mDarah:wat penat aku je main kejor2 tadi...
di akhir cerita..daku nak cubit pipi lana..
biase dia neh..nah hambik ko..:mCubit:


~ TAMMAT ~


p/s: note ni aku wat pas daku baca blog epe ensem..baru ku tahu mmg wujud mlm keliwon ni..
aiyakkkkk...
nak tahu sambungan citer ni...sila ke blog -> Epe Ensem
sila klik sini kalo nak tahu kisah sebenar -> keliwon

10 comments:

dayah@yasha said...

aku pown tak paham~
penin~ +_+

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

daku lagi la tak pahammmm....
adussssss...sakit pale utak!!!

eiffelz said...

Quote "Lana:tp kan die kata 99%...so 1% lg aku rs ada kt umah epe"

tu last cite pasal keliwon yg ori.. sbb tu aku tanya apsal ending kat umah aku..patut nya dia ckp kat umah n3sl0..sbb ni blog kau...muahaha..

tag yg seterusnya merapu bertujuan utk memeningkan kepala n3sl0.. haha.. lana yg bersalah...lana!!!

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

ye ye..lana yg bersalah...
dia kata ending kat umah epe..tp ni umah haku...
lagi satu..
1% kat umah epe
1% suka gayut
99% ada ngan lana
99% the real hantu
kalo tambah dah jadi berapa tu?
= 200%
ngeh ngeh ngeh

desbliss said...

aku sorang jea paham (padahal purak2 paham). Walau ape pon pengajaran nyer, jgn wat pandai cam aku...kan dh jd kontrovesi...:banghead: semata2 nak elak gee dr join party aku g jwb tunggu mlm keliwon. Lupa lak membe2 skunk makin bijak bermain teori..:banghead: lg skali..

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

tu laa...sbenornya...citer ni start dari si Bliss neh..bukan Lana...adesss

Lana said...

kenape aku disalahkan...huwaaaaa... patut bliss yg dipersalahkan..sbb die je satu2 nyer lelaki nyah yg main kejor kejor..muahahahhaaa

Lana said...

sape2 xpaham ceta tu...kene minum klorin tu..kasi cuci sama itu otak yg ade lumut2..baru r mudah paham :-"

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

daku tak paham satu je...apa kena ngena ngan baju kelawor yg bliss cakap tu?

alif-mikail said...

aok mmg slow..
lalalalalala