I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, September 17, 2008

Award Lagi Dan Lagi...

Award ni haku dapat dari Putri Mie...:Cute_Panda_20:
Thanks Putri Mie.
:Cute_Panda_17:Memula rase cam...nape erk dapat award ni?
tak paham konsep award ni pasal award ni takde nama...
utk apa haku dapat pun haku tak tau...
last2...putri ni edit smule en3 dia...
dia namakan award ni..
Award Gadis2 Cun
Masalahnya cun ke haku ni?
rasenya tak kot....
lagi satu..cam tak seswei je bentuk award ni ngan namanya...
sori Cit Mie...daku tak terima nama award ni..:Cute_Panda_03:.
Pada pendapat haku biar laa award ni kekal takde nama..hehe
:Cute_Panda_22:Rasenya takmo share award ni ngan sesapa...
nama pun award tanpa nama..kan?
so...takde laaa list nama penerima2 anugerah ni kat sini...
hehehe...leh gitu?
:Cute_Panda_12:
p/s: Asyik dapat award je...bila org nak bagi haku duit lak ni???
kalo bagi award skali ngan duit best gak...
nges nges ngessss

4 comments:

sharksuke said...

haha..
cun ker ko nie..
cmner leh dapatlak nie..
silap nama kot.

Lana said...

nes memank cun...cun melecun gitu.. muah muah kat tut:-*

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~shark~
sampai ati ko shark...terang2 ko taip ni...:uwaaaaaaaa:

~lana~
takpe la lana...ako tau ko amik ati ako je tu...:sobsobbb:

lana kiss kat tut je ke????

Putri Mie said...

ala..
aku ikhls bg award cun kt ko..
ko bule rejek..
sedey aku...[nanges]

kalo ko nk wet rye..
sile mtk dgn cat,..
hik..[sengeh]