I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 16, 2008

The Blog Readability Test

[ GENIUS]


Buat nyork..atas ni keputusan tahap pembacaan daku...


OK...Kali ni aku nak kongsi satu website yang aku ambil dari
blog kelapa a.k.a nyork.
Memang menarik utk dikongsikan ngan kenkawan.
Web ni menguji tahap pembacaan blog korang...
Ada enam level pembacaan yang menanti korang...
So...sila laaa tanpa segan silu mencubanya...

caranya mudah aje...
korang hanya perlu memasukkan url blog korang ke dalam kotak yg telah disediakan.
Nak cuba? Sila klik The Blog Readability Test

@ipin01Tenkiu nyork sbb kongsi ngan kitorang ye.
credit to kelapa a.k.a nyork

sesiapa yg berminat ngan emot ni...
sila klik Upin & Ipin
atau boleh lawati ke Blogmenjerit

@ipin02@fizi01@upin02
Selamat Mencuba !!!

6 comments:

Kelapa Nyor said...

wahhhh masing2 menayang kegeniusan masing2.. aku rase la kalau dpt yg elementry kompom wat senyap je kan... huhuhuhu...

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

betul betul betul....!!!

kalo ako dpt yg elementary tu kan...aku akan usaha sampai ako dapat tahap genius...wakakakaaa...
tp jgn salah paham lak...yg kat en3 tu skali masuk je tu...bukan test banyak2 kali tau....
hehe

g.3.3 said...

wahhhh...cayalah lu cik nes....xoxoxo..
nes..bila mau lounch emot ipin...nak la...uwaaaaaaaaaa!!!

A j u E said...

wa..wa..daku pon genius jgk.huhuhu

••·.·¬¬ [C] [A] [T]¬¬ ·.·•• said...

semua genius....huakhuak.......eh..upin ipin ni bkn ke emot pge ke...erk...ah..lntak r....korg wat la emot...aku tukang klepet...

sharksuke said...

aku pn genius gak ler..
hehehe