I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, September 19, 2008

Kad Raya Cyber Dari Cek Yot +Tag Raya


:022:Aku dapat kad raya dari Cekyot...
sungguh comey kad itew...
secomey tuan kad...hehehehe
ampu2 sket..mana tau leh dpt wit raya betol2
Tapi cekyot ada syarat lak kalo dah amik kad dia neh....
kena jawab beberapa soklan dari beliau...
Takpe2..meh haku jawab...

:039:1. Berapa pasang baju raya anda taun ni dan kaler apekah?
Tahun ni daku takde baju raya.....uwaaaaaaaa....cekyot..nape ko tanya soklan neh...ni yg haku sedey neh...hehehe...berlakon jap. haku lom wat persiapan pun lagi pasal baju raya neh...esok baru gi beli...hehe...so, lom tau kaler apa...

:039:2. Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
Makanan tradisional??? Hemmmm...of coz nasi himpit dan rendang laa...tu menu wajib time raya...hehehehe...

:039:3. Apakah biskut raya kegemaran anda?
Biskut raya yg haku wat semua haku suka...
Badam coklat, Biskut Kapal, Biskut Dahlia, Almond London , Biskut Tat Nenas, Biskut Dam, Biskut Coklat Chip...ni semua favourite...wajib buat semua neh...
Haku tak suka beli...pasal tak sedap...hahahahaa...jgn mare !!!

:039:4. Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
Duit raya haku dapat?errrr...masa kecik2 dulu ke? toksah citer la erk..nanti korang cakap aku eksyen lak....hahahha...
utk wi kat bebudak...ada laaa sikit2....tapi lazimnya seperti tahun2 lepas..mmg banyak wit yg lebih...pasal aku duk umah je tido...malas nak beraya...hehe

:039:5. Apakah aktiviti malam raya korang?
Biasenya duk wat biskut raya lagi...hehehe...time tu laa best wat...pakat tak tido ramai2... Time ni memang best pasal sumer berkumpul...citer pasal gosip2 panas...
Tapi ada gak yg tak best tahun ni...pasal akak aku tak balik raya tahun ni...dia tak dpt cuti..huhuhu...kurang sorang ahli...:sobsob:

:023:
Harap CekYot berpuas hati sudaaa....
Selamat Hari Raya CikYot !!!

2 comments:

Cek Yot said...

eheks nesss..jangan nages ekk...nnt ta comey..bagus2. ness seorang yg berdedikasi menjawab soklan. nnt tepek wit raya lak yerp

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

:sobsob:tak nangis pun ni:sobsob:
ada wit raya ke?yeay!!!:suka alik: