I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, September 12, 2008

You're My Star Dari MiloAis

:head_09:First of all..nak ucapkan Tenkiu bebanyak kat MiloAis sbb sudi bagi adiah
You're My STAR ni...
Walaupun baru je kenal2...dah dapat cenderahati dari beliau...
Milo aku dah jumpa...daku mau cari Nescafe lak..hehe
Rasa2nya aku nak simpan je adiah ni...Namo kongsi2..
Hari ni aku dekut sket...
Sori sebab lewat sikit hapdate pasal adiah ni...:head_05:
Daku kemalasan hapdate...nges nges ngesss
:head_22:Lagi satu aku nak tayang emot ni kat [C][A][T] & /\/\!z@ especially Putri Mie...
Cute tak emot aku neh??? Harap korang jeles !!! hehehe
Hurmmm..tu je laa kot..hapdate pada kali ni...:head_19:
Daku ketandusan idea lorrrrr !!!
Tapi takpe...sekurang-kurangnya..hapdate gak hari ni...

:head_17:~Tata ~:head_18:

9 comments:

Lana said...

asal rambut tut suma mcm eliket wakakakk mesti manyiak kutut tut kan...kan kann

»-(¯`CAT´¯)-» said...

lana...aku br nk ckp nde yg same ... aku ase..kutu pn x jmpe jln nk kua kalo da msuk dlm tu......tgok emot ni...tringat kt eliket...yg da kiok tu.....:gelak guling2:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~lana~
ntah laa...ako pun blom check lagi dia punya rambut ada "kutut" ke tak...nanti la ako checkkan...
takpun kalo ko ada masa free...boleh la ko tulun ako check...sambil2 tu ko boleh nyanyi2 sket...
:gelaknakal:

~CAT~
ye..lagi bagus kutu tu tak kuar2...
kalo kutu tu kuar sure dia cari ko...ko kan kucing...kucing biase banyak kutu2 neh...
ngeh ngeh ngeh....
"gelakgolek2atastanah:

dayah@yasha said...

carik kutu tuh~
leh aku juin main kutu~
adeyh~
nes owez dekowt~

~Cinta Milo Ais~ said...

banyaknya emot comel..warna-warni lagi rambut dah mcm lampu neon dah hehe

Putri Mie said...

nes..
mum mmg sje jerk kn..
[nanges]
tp kali nim aku xjelesh sgt..
sbb rmbut eliCAT nim hanye sesuai untuk cat2 sahaje.. [gelak gulim2]

a Q r a m said...

klu dah jadik bintang,jgn sepah-sepah kan tahik bintang tu ye..
klu dah buang tahik bintang tu, jgn lupe la flush ye..

sharksuke said...

kongsi adiah?
leh gak ek.

iEn said...

teruskan bersinar di Bulan Ramadhan.. :D