I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, September 1, 2008

Haku Terima Award

Brillante Weblog Premio-2008 Award


Ok, ni tag yang haku terima dari [C][A][T] si TucenSyiam.
Tenkiu bebeh...:good::mwahh:
Haku terima award ni beberapa minit sbelom haku bukak pose...

Apa yang mangsa2 kena wat selepas ditagged ialah:

:tekejut::takot::mrh:syok:segan::bai::diam:

1. Letak logo award ni dalam blog anda..

2. Link kan award dengan link blog rakan yang memberi award kepada anda..

3. Calonkan / Beri anugerah ini kepada 7 rakan..

4. Senaraikan dan letak link rakan anda yang tercalon...

5. Beritahu calon2 tu yang dorang tercalon...

*****************************
Tapi sori la [C][A][T], daku rase mcm mau beri pada 4 orang je...
ngeh ngeh ngeh...:peace:
pada sesapa yang tak tersenarai, korang jgn kecik hati tau...
melainkan nyork,epe,bliss,yus,miza..pasal korang dah terima award dari [C][A][T]

calon2nya ialah...
jeng jeng jengggggg

---->>::: Lana :::<<----:gelak:
:haha:---->>::: g33 g3bussss :::<<----
---->>::: BudakHutan Pencuri Biskut Tegar :::<<----:ejek:
:fcuk:---->>::: Yasha Pembunuh Bersiri :::<<----


:nanges:he he he.........:memalu:

p/s: wit utk anugerah ni korang mintak ngan [C][A][T] ye...:duit:

3 comments:

rahmanraof said...

hulamak,terernyedh anu gerah..blehla ajor buat blog yg best ek..tahniah2

Lana said...

kuang kuang..ako no satu yerk..maceh yer...award je ke..cek nye manew.. few few :-"

dayah@yasha said...

woit!
napew ku dapet anugerah??
wahwahwah~
adekah aku nie power lam blog??

tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!

#jerit kat tinga nes#