I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 2, 2008

Bergambar Ala2 Selebriti


Okeh...kali ni nak citer pasal satu web yang agak fun jugak...:pandaGeli_08:
korang leh wat gambar korang ala2 paparazzi snap pic korang
atau dlm ertikata ada org tolong ambikkan gambar utk korang.
:pandaGeli_29:CelebrityPics ni ada 4 pilihan effect untuk disesweikan ngan gambar korang.
Korang upload gambar korang dan tgk sendiri hasilnya ye....
:pandaGeli_02:Kalau rase cam nak paparazzi hambekkan gambar korang,
sila klik sini:pandaGeli_13:
:pandaGeli_11:Nak tengok contoh yang daku wat?

Tapi sorry ye kengkawan, tang muka tu terpaksa di blurkan...:pandaGeli_30:
:pandaGeli_31:Ngeh Ngeh Ngeh...



Selamat Mencuba !!!

5 comments:

Kelapa Nyor said...

len kali kalau namo dikenali n takyah blur... wat ler ray ban mcm koi.. muahahaha...

Kelapa Nyor said...

uikss nape menangkap gambo buah dada org je tu... ish ish ish ape dh jadi ni neslo.. bulan2 pose ni..

dayah@yasha said...

wohohoho~ apew nie??
kata paparazi amik..
lagi mau blur2 ka??
hagaggaa~

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

daku dah cari la rayban cam ko tu nyork...tapi xde jual..mana ko beli tu?

Lana said...

ako la ni xde gambo yg supan2...suma gambo ako ade aksi2 tut tut...