I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, September 4, 2008

Anugerah Bintang Kelapa Nyor

Photobucket
Anugerah Bintang Kelapa Nyor
Pelari Pecut Terpantas


n3sl0 terima award lagi....huhuhu...
Sungguh ku terharu
Daku dikurniakan
Anugerah Bintang Kelapa Nyor
Pelari Pecut Terpantas
:sweat:
masih tak paham nape dpt anugerah pelari pecut neh...
masa bila daku berlari-larian neh...
Tapi org dah bagi...Hambek je la...
Lagi mau byk songeh.Adessss !!!


:sad:
Tak sangka...rupa2nya nyork admire daku...
Dalam diam rupanya nyork ni jadikan daku sebagai idola beliau...
Oh, Nyork...tenkiu so much bebeh...

:love:
Daku betol2 tak sangke...
:angry:
Baiklah...mulai hari ini...daku akan lebih berusaha...
Berusaha ngan lebih gigih lagi...
Demi memajukan blog daku ini...
Daku akan jadikan award ni sebagai pembakar semangat daku utk terus berblogging...
Selagi tenet daku tak kena potong...hehe

:shy:
Aisehhh...terlebih-lebih lak emosi daku kali ni...
Wat malu je....
Pada yang tak dapat award ni...
Jangan risau ye...maybe ada yang admire anda...
tapi beliau2 itu..tak reti nak wat award cam nyork wat neh...
Tak pun beliau2 itew, sedang wat...tunggu je la ye...
Apa2 hal pun...korang tgk je laaa piala yg daku dpt ni...
jangan jeles...ngeh ngeh ngeh...

:jeer::laugh::jeer:

p/s: en3 kali ni bukan untuk menunjuk-nunjuk...hanya untuk suka2 je...
lagipun daku lom ngantuk ni...tak tau nak wat hape...hehe
(ye la tu....)

Pada geng2 yang dapat award ni...
daku ucapkan takziah Tahniah !!!


Lana - Anugerah Penyanyi Fofuler >>> Epe - Anugerah Sasterawati Malaya >>> CAT - Anugerah Kucing Brutal >>> Bliss - Anugerah Novelis Terjiwang >>> Yusry - Anugerah Blogger Terskema

Untuk keterangan lanjut/pertanyaan/kutipan derma/wang saguhati (bagi para pemenang)
sila klik -----> (*****) Nyork

6 comments:

Kelapa Nyor said...

cehhh bile lak daku mengadmire mu... sebab aok selalu ade je kat shoutbox2 dak2 ni.. wakakaka tu psl le dpt pelari pecut

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

he he he...tenkiu nyork..
i lap u...
ngeh ngeh ngeh...

eiffelz said...

muahaha.. lari lagi n3slo.. larikk.. nanti aku belikan kau baju superman lak pasni..nanti kau leh terbang..

THE NAME IS AJUE said...

gila ah..laju btl neslo nih sampai leh dpt award.hehehe

kuching_syiam said...

tu r pasal (ikon gelak gulin)mmg punnn...........ne skmo skmo skmo skmo ade kt shout mix haku....mndahului org len.....(gelk gulin2 lg) xpe la nes...at least..pelarian ko (erk..btulke BM haku ni)berbaloi..siap dpt award lg.......

♣♠♥♦...ŋ3ŝŁº...♦♥♠♣ said...

AJUE....tau takpe...he he

{C][A][T]...ye la ye laa...pasni haku tak masuk dah blog korang...Aku bukan apa...sian kat korang je...takut takde org sembang kat chatbox korang...takpe laa...
pasni korang akan merindui daku...huhu :bawakdiri: