I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, September 9, 2008

Cari Di Mana Pingu

:pingu_10:pstttt...aku ada emot baru ni...comey tak?
Hehe...ramai yg tanye pasal emot pingu neh...
aku saje simpan wat perkasam dulu..
nak kasi korang jeles...
Sila jangan marah [C][A][T] & /\/\!z@ loba2 ye...
:pingu_20:Meh kita men cari benda tersembunyi
nak tak? he he he....
:pingu_13::pingu_13:
kalo korang dapat jumpa...
korang mmg seorang yang bijak lagi terer
sila tepuk untuk diri sendiri sambil senyum sampai ke pipi...
he he he...
:pingu_14:Kalo korang berkenan ngan emot ni...
korang cari laa kat mana link dia tersembunyi ye...
link tu ada kat page ni...
cari jgn tak cari

Nak install greasemonkey si
la picit sini erk

:pingu_07:
p/s: aku saje nak hapdate cepat2 pasal aku namo tgk soklan Tag kat bawah ni... hohoho...
Kalo dah jumpa..sila tinggalkan komen anda !!!

:pingu_12::pingu_21::pingu_31::pingu_23::pingu_37:

35 comments:

iEn said...

ape salahnyee sharing ngan kami kat mana kamu jumpa? :p

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

Saya sedang berkongsi ngan semua la ni...just nak have fun sikit men cari2 kat blog nes ni..
salah ke?:jugetsambil siul:

iEn said...

Terpulang... anyway, lebih banyak backlink yg kamu buat, lebih tinggi ranking blog kamu :D (just for tips)

dayah@yasha said...

wahahahhaa~
nes memg dekowt~
nak men cak2 lak..
bagi ler adiah kalo sape dapat dulu~
lalallala~

#da jumpe#

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

:uwaaaaaa:
kalo dekut aku tak kongsi laaa...
Aku nak main semunyik2 takleh ker?
:nanes:

Yasha---->kamo mmg terer...adiahnya merupakan...
...
...
...
...
...
emot pingu tu...keh keh kehhhhh

»-(¯`CAT´¯)-» said...

aku kaum yg lemah sering kali dizalimi.....

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

uwaaaaaaaa [C][A][T]....:nanes:

jgn cakap camtu laaa...
okehhh2..aku kasi tau kat ko mana emot tu tersembunyi...

clue dia..paling atas dan paling bawah:sobsobsob::nanes:terpaksa kasi jawapan...

Eriyza said...

Terima kasih.
Emotikon nih kiut miut. :)

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

dah jumpa ke Eriyza???

Sama2...kasih mu ku terima...hehe

a Q r a m said...

comel nye...hmmmm...

»-(¯`CAT´¯)-» said...

nes..kalo aku jd ko la...aku boot jer blog muncit tu :muke bengis:

-/\/\-!-z-@-|_-0-v-@- said...
This comment has been removed by the author.
-/\/\-!-z-@-|_-0-v-@- said...

nes nipu.. xde link pun.. :majuk:

Kelapa Nyor said...

daku mmg ade dh link lonk emot tu... muahahaha.. sape nak kene cas la.. muahahahaha

dakC0Mot said...

jumpe dh....yeehaaaaaaaaaa

Kelapa Nyor said...

name emot tu... QQ ... heh heh heh... tu klu je bgtau...

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

wehhhhhh...link dia ada kat situ okekkkk...sila cari laa...
:juget2:
kan aku dah kasi clue tu...

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

aQram a.k.a qeram...
he he he..tau takpe...

[C][A][T] wahhhh cat...tak sayang jari tol...terang2 taio kat sini...
:muka takut:

/\/\!Z@ loba2...
mana ada tipu laaa...betol ada tu...
:meraung:

dak comot
dak comot mmg terer...
sila tepuk utk diri sendiri...yeay
:jugetsambillumpat:
p/s:bukan typo tu ye saudara saudari...hehe...

syyhhhhhh...nyorkkk..duk dendiam...

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

mcm da jumpa je...

jwpn: pingu yg meletop bwh sekali n tgh2...

hahahahha..bocor rahsia...

+dat!n iLLiani ariFFin+ said...

xsusah pon nk cri.....muke blagak!!

»-(¯`CAT´¯)-» said...

pge bg jawapan...asam tul la pge ni :gelak gulin2:

nes : pedulik r..nsib dia x wat kerek kt umah haku au:gelak gulin2 gak:

]¦•¦[ ♥ ŋ3ŝŁº ♥ ]¦•¦[ said...

cetttt PGE neh...nape ko kasi jawapan?

wah...mak datin pun ada sini...

tu la cat....tu yg aku ase cam nak tikam je dia kat chatbox tu... hammmpehhhh tol laaa

@LiYaNNuaR said...

yeyehhh... dah jumpaaaaa... tima kasih neslo...

Lana said...

xadil la men teka2 utk owank yg tgh bergegar otak cam ako...kamu tak adil la nes :mukapilu:

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

~same2 kaseh @liyannuar:senyum:


~en3 kali neh seswei utk ko lana weh...nak kasi pale utak ko ok alik...
mana tau ada shock kat mana2 ke...
sila2 cari wahai cit Lana...
:siul2:la la la laa...:juget2:

Rain + Nazra said...

wawawa saya sudah jumpa dan saya sudah install pingu kamu. trimas2 ;)

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

welkam rain + nazra

berrykisses said...

pingu itu kiut laa . :D

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

ye..mmg kiut..hehe

Biskutz said...

salam ziarah n salam aidilfitri..
wah.. tomeynye emotikon ni.. nak amik jugaklah... (^__^)

nughol said...

hye n3slo im newbie blogger..emot ni xwork for wordpress eh?only blogspot site?

debygurl said...

jumpe dh! hehehehe

@reLong said...

Hehehe..kT da jmpe la hihih..

Anonymous said...

salam...nape tak ley download nih

Ana said...

ey,cmner nk wat,xley pown....huhu

cedihnyer x dpt guna emoticon yg cute2...isk3