I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, September 14, 2008

Fluffy_Head Emoticon


Ok...kali ni nak kongsi emot cute neh ngan korang...
Walaupun aku malas no nak hapdate...huhuhu...
Tapi...since ramai ngat yang tanya...daku dengan kemalasan yang teramat sangat telah berjaya menghapdate pada kali neh....

Jadi pada korang2 yang bertanya tu...
dengan rela hatinya kongsi ngan korang emot yg cute neh...huhuhu...

Dengan slambernya..korang klik la Fluffy_Head utk install...
kalo lom ada greasemonkey...klik la Sini utk install...

Dan jangan lupa...
sila tinggalkan komen anda !!!

13 comments:

AnGeL DeViLiA said...

cutenyer!!!rambut ala-ala alleycats!!!Mesti banyak kutu kat rambut tu..he..he..

]¦•¦[ ŋ3ŝŁ0 ]¦•¦[ said...

ha ha ha...tau takpe...hati2...takut jangkit..hehe

Putri Mie said...

akak2..
saye kn tak bule nk download greasemonkey tur..
camner tuh akak? [mate bkace2]

Izzati Hazwani said...

cantik!comel.
macam akk la tuh!
huahuahua

»-((¯`»pGe46«´¯))-» said...

mcm kamo je emot neh...
hahahaha...
amboi2 kate takde nak wat emot...
ades2...
huhu...
kem slm kat alleycats kamo tu ek...

-/\/\-!-z-@-|_-0-v-@- said...
This comment has been removed by the author.
-/\/\-!-z-@-|_-0-v-@- said...

wahwah.. emot aleycat ni dah leh install .. tp syg.. daku dah install nye di blog ima~ :gelakguling2:

sharksuke said...

hahaha..
bnyak btul ler emot2 dia.
emot shark xder ker:p
hehehe..
kalu ada kasitau ek

dayah@yasha said...

wahahahha~
emot rupe kamoo gak nes~
manyak kutu nie~
namo la..
kang merebak~ ngaaaaaaaa~

#gelak jahat#

@LiYaNNuaR said...

cumey gaks yg nih...

Honey Bee said...

cumell nyer fluffy head tu..
berwarna warni gitu...

@reLoG said...

Yes2!..
ya bedaaa..beduuu..
da dpt sedUt..
t.q..t.q sO much =)

Anonymous said...

salam...

naper x ley nok download..